Stem nu op jouw favoriete Jong Roffa-liedje!

29 april

De 14 finalisten van het Jong Roffa Songfestival hebben in aanloop naar het Eurovisie Songfestival een eigen songfestivalnummer gemaakt. Met behulp van een zangcoach en een muziekproducer hebben ze gewerkt aan hun eigen hit en nu staan deze scholen in de finale.

Bij het Songfestival hoort natuurlijk een publieksstemming. Stem jouw favoriet de top 3 in! Per e-mailadres kan je één keer stemmen, vergeet niet je stem via de mail te bevestigen!

Top 3
Naast een publieksjury heeft het Jong Roffa Songfestival natuurlijk ook een vakjury, bestaande uit Shary-An, Esther Hart en Buddy Vedder. Zij zullen de veertien songfestivalnummers beluisteren en beoordelen. Het oordeel van de publieksjury en de vakjury bepaalt de uiteindelijke top 3. De top 3 gaan onder professionele begeleiding een eigen videoclip maken. De vakjury kiest uit de top 3 de nummer 1 van het Jong Roffa Songfestival! De school die de eerste prijs wint krijgt een workshop met de hele klas van een bekende artiest. Wie deze artiest is, blijft nog heel even geheim.

Op maandag 10 mei sluit de stempagina en op vrijdag 14 mei wordt de uitslag bekendgemaakt!

Breng je stem uit