Open Up to Pride010

19 mei

GayRotterdam doet deze week iedere avond vanaf 20.00 uur live verslag van Eurovision Song Contest 2021 in Rotterdam. In het livestreamprogramma ‘Open Up to Pride010’, het officiële ESC 2021-kanaal vóór en dóór de LHBTI-community van Rotterdam, geven verschillende bekende LHBTI’s uit Rotterdam een overzicht van de gebeurtenissen in de stad, het evenement zelf en natuurlijk onze community. Ook is er elke avond een spetterend optreden vanuit CIC Rotterdam.

Liever geen commentaar van Cornald Maas en Sander Lantinga? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met de LHBTI-community in je huiskamer live het Eurovisiesongfestival te volgen? Zet dan iedere avond om 20.00 uur onze livestream aan voor het programma ‘Open Up to Pride010’ en doe mee op sociale media via #openuptopride010.

De liveshows op dinsdag, donderdag en zaterdag zal GayRotterdam op geheel eigen wijze van commentaar voorzien en samen met jou volgen. In de dagen dat er geen liveshows zijn, op maandag, woensdag en vrijdag, blikken ze vooruit en kijken terug op het evenement. Door middel van interviews laten ze zien hoe verschillende mensen en organisaties uit de LHBTI-gemeenschap het Eurovisiesongfestival in Rotterdam beleven.

De kijkers kunnen hierbij aanhaken door tijdens de uitzending mee te chatten en te reageren. Je kunt ook bij de uitzending aanwezig zijn. Stuur dan een berichtje naar eurovision@gayrotterdam.nl .

‘Open Up to Pride010’ wordt van 17 tot en met 22 mei iedere avond live uitgezonden vanaf 20:00 uur via YouTube, Facebook, Instagram en GayRotterdam.nl. Uiteraard kun je de uitzending ook altijd terugkijken via de website. ‘Open up to Pride010’ is een initiatief van Stiching GayRotterdam, de online LHBTI-community van Rotterdam, en wordt mede mogelijk gemaakt door CIC Rotterdam.