Ontwerptalenten presenteren SING ALONG-fashion in de Bijenkorf

08 mei

ONTWERPTALENTEN PRESENTEREN HUN SING ALONG FASHION IN DE ETALAGE VAN DE BIJENKORF ROTTERDAM

De hele stad is gekleurd in vrolijke prints geïnspireerd op landenvlaggen en winnende songfestivalliedjes. Het SING ALONG city-design komt uit de koker van ontwerpstudio Vollaerszwart. Naast dat zij gebouwen en iconische plekken van Centraal Station tot aan Ahoy hebben aangekleed met het design, hebben zij ook een fashionproject gelanceerd om de stad in songfestivalsfeer te brengen.

Vorig jaar riep Madje Vollaers van studio Vollaerszwart in een zogeheten open call fashiondesigners op om met oude landenvlaggen nieuwe hedendaagse fashion te maken.

Michael van der Meide, Teun Seuren, Stephanie Willems, Rena Jansen, Yamuna Forzani en Laura de Wilde werden geselecteerd en presenteren zaterdag 8 mei hun ontwerpen in de etalage van het gerenommeerde warenhuis de Bijenkorf op de Coolsingel. De etalage is voor het songfestival geheel in SING ALONG sfeer gebracht. De ontwerpers zijn aanwezig om hun creaties toe te lichten. Host City Rotterdam is trots dat de songfestivalsfeer ook op deze bijzondere locatie wordt toegevoegd aan de stad.

Vollaers showde ook drie van haar eigen ontwerpen. Een voorproefje op wat Host City Rotterdam nog meer in petto heeft.

De SING ALONG fashion is te zien in de etalage van de Bijenkorf van 8 t/m 22 mei.