Minister Hugo de Jonge verrast met SING-AlONG schoenen

22 mei

Minister Hugo de Jonge verrast met SING-AlONG schoenen

Vrijdagavond is minister Hugo de Jonge door burgemeester Aboutaleb verrast met SING ALONG schoenen van Mascolori. Host City Rotterdam hoopt dat De Jonge de schoenen vanavond draagt tijdens de finale van het Songfestival. Na het Songfestival worden de schoenen geveild voor het goede doel: Meer Muziek in de klas.

Deze week is het Eurovisie Songfestival in Rotterdam in volle gang. De hele stad is aangekleed met kleurrijke Sing Along stadsaankleding van Host City Rotterdam, ontworpen door studio VollaersZwart (duurzaam & circulair van gerecyclede vlaggen). De huisstijl is doorgetrokken in diverse fashion items. Van stropdassen tot jassen en designer jurken. Deze zijn momenteel te zien in de etalage van de Bijenkorf aan de Coolsingel.

Mascolori vs ESF
In dat kader hebben we onze fashion-lijn door getrokken en speciaal voor minister Hugo de Jonge en in samenwerking met Mascolori prachtige Sing Along Songfestival schoenen laten ontwerpen en produceren. Het is een geste waarmee we hem willen verrassen. Hij is Rotterdammer, heeft het ESF in zijn thuisstad als Fieldlab-event mede mogelijk gemaakt en is daarbij natuurlijk groot liefhebber van Mascolori schoenen.

Veiling voor goed doel
Minister De Jonge krijgt de Songfestivalschoenen in bruikleen, zodat hij ze kan dragen tijdens de finale in Rotterdam Ahoy. Daarna worden de schoenen geveild voor het goede doel: Meer Muziek in de klas, maatschappelijk partner van het Eurovisie Songfestival. Hoe en wanneer de veiling precies plaatsvindt is nog niet bekend, maar wordt binnenkort bekendgemaakt door Host City Rotterdam.