Let me be your host: make-up artist Naima maakt Songfestivalfilter

07 mei

Let me be your host

Unieke Rotterdammers heten je welkom in onze stad! Ze zijn energiek, kleurrijk, ruimdenkend en brengen de festivalsfeer naar je toe. Ben jij er klaar voor? Want zij zijn ready to open up!

Naïma Bremer maakt Songfestival-filter

Deze vrouw brengt kleur in de wereld met de over the top Eurovisie Filter! Naïma Bremer is geboren en getogen op Curaçao en verhuisde naar Nederland toen ze 17 jaar oud was. Ze kwam hier om te studeren en werd meteen verliefd op Rotterdam. Sindsdien heeft ze haar weg weten te vinden in de wereld van glitter & glamour! Het is dan ook geen verrassing dat ze helemaal weg is van Eurovisie: "Ik hou van een beetje drama, en letterlijk niets is te gek op Eurovisie."

Als visagiste werkt Naïma voor beroemdheden, Victoria Secret-modellen, televisie, editorials en marketingcampagnes. "Mijn baan betekent dat ik constant bezig ben met mijn vak, ideeën en concepten bedenk en veel onderzoek doe. De entertainmentindustrie voelt als mijn thuis en ik ben erg trots op de mensen met wie ik heb samengewerkt, zoals Rose Bertram, Roxeanne Hazes, Bibi Breijman, Monica Geuze, Tabitha, Lil Kleine, Ali B en Ronnie Flex. Helemaal vanuit Curaçao, leef ik mijn kleurrijke droom!"

“Ik hou van een beetje drama, en letterlijk niets is te gek op Eurovisie.”

Songfestival
Een extravagante look en het Songfestival gaan hand in hand! Speciaal voor Eurovisie creëerde Naïma een Songfestival-filter voor Instagram en Snapchat. "Mijn inspiratie voor de filter was de 'Runway Looks' van de legendarische make-up artiest Pat McGrath. Je herkent vast ook het Studio Vollaerszwart SingAlong city dressing design, dat overal in onze mooie stad te vinden is. Met deze filter daag ik mensen uit om Open Up te gaan. Stap gewoon uit je comfort zone en wees glamorous! Hiermee wil ik mensen met verschillende achtergronden en seksuele geaardheden bij elkaar brengen. Ben je klaar om helemaal los te gaan? Gebruik de filter en creëer samen veel kleurrijke content!"

Bekijk de filter op Instagram en Snapchat en post hem op je socials! Ga naar Instagram filters of je Snapchat camera, zoek naar 'Open Up' en vind de filter. Leuk weetje: de filter is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Rotterdams inkijkje
"Je kunt mij een echt stadsmeisje noemen! Ik hou van de wolkenkrabbers en mooie moderne gebouwen in Rotterdam. Gecombineerd met al het water, heeft deze stad alles wat je wilt (en meer)! Voor mij is Rotterdam de meest vooruitstrevende en ongecompliceerde stad van Nederland. Ik beloof je, je zult van deze vibe houden. Kom ons bezoeken als je de kans hebt!" Met haar Caribische achtergrond weet Naïma als geen ander waar goed eten om draait. "Als je Rotterdam bezoekt, zorg dan dat je er op uit gaat en geniet van alle verschillende culturen en bijbehorende gerechten die deze prachtige stad te bieden heeft! Surinaams, Chinees, Caribisch, Turks, Grieks, noem het maar op, wij hebben het! Je moet zeker een bezoekje brengen aan de Witte de Withstraat en de Kruiskade om lekker en spannend te eten!"