Jesse (11) krijgt complimenten van Lenny Kuhr

31 maart

Jesse (11) krijgt complimenten van Lenny Kuhr

Vol enthousiasme meldde Jesse Wilbrenninck (11 jaar) zich aan voor Rotterdam, laat je horen met het liedje de Troubadour van Lenny Kuhr, Songfestival-winnares in 1969. Wat een verrassing voor hem dat hij door niemand minder dan Kuhr zelf werd gecomplimenteerd!

De 11-jarige Rotterdammer is groot fan van het Songfestival en organiseert zelfs een mini-Songfestival op zijn school. Hij meldde zich aan voor Rotterdam, laat je horen omdat ‘het leuk is en gezellig. En omdat ik er wat van leer,’ aldus Jesse. Het liedje van de Troubadour koos hij vanwege het mooie verhaal. ‘En omdat ik de melodie heel mooi vind. Ik had het op zangles gehoord en toen wilde ik het heel graag zelf zingen.’

Bekijk hier de inzending van Jesse en de videoboodschap van Lenny Kuhr.

Eerste inzendingen bewonderen
Op het Youtube-kanaal van Rotterdam, laat je horen kun je nu de eerste 11 inzendingen bekijken. Aanmelden kan ook nog steeds. Ga naar onze pagina voor alle voorwaarden.

Lenny Kuhr na meer dan vijftig jaar herenigd met haar winnende Eurovisie Songfestivalgitaar

Ook Lenny Kuhr was deze week in het nieuws. Zij werd na 50 jaar herenigd met de gitaar waarmee zij in 1969 het Eurovisie Songfestival in Madrid won. Lees het hele verhaal hier.