5 tips Eurovision Village: woensdag 19 mei

19 mei

Er gebeurt van alles in de Online Eurovision Village! Van toffe optredens van wereldsterren tot unieke kijkjes achter de schermen. Hier een aantal hoogtepunten voor vandaag, woensdag 19 mei.

UNITY
Deze meidengroep was de Nederlandse inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival in 2020. Ze wisten toen de vierde plek te bemachtigen. Bekijk hun online optreden vanaf 18.00 uur in de Eurovision Village Video Tower.

SANDRA KIM
Zing in je beste Frans mee met J’aime la vie van zangeres Sandra Kim, winnares van het Eurovisie Songfestival in 1986 uit België. Om 20.00 uur treedt ze op in de Village.

YOGA IN KUNSTHAL
Doe mee met deze livestream vanuit de expo We Are Animals. Tussen 20.30 en 21.00 uur werk je aan flexibiliteit, kracht en ontspanning.

TUTORIAL: THE EUROVISION BOOGIEHOODY
Studenten van Zadkine leren je hoe jij je eigen trui Songfestival-proof maakt. Ga aan de slag met wol, stiften en/of bleek en maak je eigen fashioncreatie.

En Sofie van den Enk ontvangt Sergey Lazarev, de Russiche inzending van 2016 en 2019 in haar dagelijkse talkshow Open Up Daily om 20.00 uur in de Village.