5 tips Eurovision Village: vrijdag 21 mei

21 mei

Er gebeurt van alles in de Online Eurovision Village! Van toffe optredens van wereldsterren tot unieke kijkjes achter de schermen. Hier een aantal hoogtepunten voor vandaag, vrijdag 21 mei.

MATHEU
In 2019 deed Matheu mee aan het Junior Songfestival met het nummer Dans met jou. Hierdoor mocht hij Nederland vertegenwoordigen op het festival in de Poolse stad Gliwice. Vanavond zal hij optreden in de Online Eurovision Village om 18:00 uur.

SINFONIA ROTTERDAM: SONGFESTIVAL OPENINGSTUNE
Het orkest heeft de herkenbare tune waarmee het Eurovisie Songfestival opent gespeeld en jij kunt die stream op elk moment terugkijken in de village.

TALKSHOW
Om 20:00 uur is presentator Sofie van den Enk te zien in haar dagelijkse live talkshow! Deze avond zijn de zangers van de band KEiinO te gast.

LILLY PALMER
Dj Lilly Palmer geeft om 21.00 uur een liveoptreden vanaf de Euromast. Deze stoere dame uit Duitsland staat bekend om haar vernieuwende deephouse, techhouse en techno.

DUNCAN LAURENCE EN AFROJACK (HERHALING)
Heb je de opening gemist van Afrojack en Duncan Laurence zijn optreden van begin deze week? Goed nieuws voor jou! Deze optredens worden herhaald om 21:00 en 23:00.