5 tips Eurovision Village: donderdag 20 mei

20 mei

Er gebeurt van alles in de Online Eurovision Village! Van toffe optredens van wereldsterren tot unieke kijkjes achter de schermen. Hier een aantal hoogtepunten voor vandaag, donderdag 20 mei.

The Rotterdam Drag Show
Het is eindelijk zover: Europa’s eerste eigen drag show. Aan Rotterdam de eer dit spektakel te hosten. Verwacht humor, emotie en performances op hoog niveau. Tijdens de afterparty krijg je de kans om de queens persoonlijk te leren kennen. Als alles meezit draait de show vanaf september in de Schiecentrale met publiek.

Tweede halve finale
Zeventien landen staan klaar om een plekje te veroveren in de finale. Reken op optredens van Griekenland, Oostenrijk, Denemarken en Zwitserland. De intervalact is van Eefje de Visser.

Junior Songfestival
Kijk naar een optreden van REMIX…. Deze vier meiden zullen jou een fantastische show geven. Zorg dat je er vanavond bij bent om 18:00 in de Tower of Power.

De Likt x David Vunk – De Vunkinator
De afgelopen tijd heeft de Rotterdamse band De Likt samen met stadsgenoot en levende legende David Vunk hard gewerkt aan de nieuwe single: De Vunkinator. Een ode aan het nachtleven waarin de hoogopgelopen knaldrang niet onder stoelen of banken wordt gestoken. De clip kun je op ieder moment bekijken in de village.

Open Up Daily
Mis tot slot ook de ‘Open Up Daily’ niet. Om 20:00 uur zal Sofie van der Enk live zijn met deze dagelijkse talkshow.