Pers

Eurovision Song Contest Host City Rotterdam

Pers kan voor meer informatie of beeldmateriaal contact opnemen met Ingrid Adriaanse, Press Officer Eurovision Song Contest – Host City Rotterdam via +31 6 39 11 61 35 of ie.adriaanse@rotterdam.nl 

Mediahandboek

Bekijk hier het mediahandboek

Mediahandboek

Online Eurovision Village

Voor het eerst in de geschiedenis van Eurovisie Songfestival organiseert een Host City een online Eurovision Village.

Ga naar de perskit - Eurovision Village

Fotomateriaal

Citydresser studio VollaersZwart hulden iconische plekken en gebouwen digitaal in SING ALONG city design. Dit design is speciaal voor het Songfestival ontworpen en zal in mei het straatbeeld in Rotterdam domineren.  De beelden staan in onze beeldbank en zijn te gebruiken om het feestgevoel online met elkaar te delen en te verspreiden.

Fotomateriaal

Videomateriaal

Een selectie van dertig videobeelden met bekende en minder bekende highlights van Rotterdam.

Videomateriaal

Toolkit

De Rotterdam Branding toolkit is ontwikkeld voor promotie van de stad en gratis beschikbaar voor iedereen. Deze toolkit bevat naast foto’s en video’s ook inspirerende showcases.

Toolkit

ROTTERDAM KLEEDT STAD CIRCULAIR AAN

Wij zijn ons als stad bewust van de noodzaak van circulariteit. Onze stadsaankleding is daarom voor 90% circulair. Hiermee willen we iedere Rotterdammer, bezoeker én kijker van het Songfestival laten zien dat wij als Host City onze verantwoordelijkheid nemen. Daarmee willen we een voorbeeld zijn voor de rest van de wereld.

Onze circulaire belofte

Nieuws

Voor meer nieuws