Ons verhaal

Het verhaal van de stad vertellen we met z’n allen.

BIJZONDERE TIJDEN, BIJZONDER FEEST
Als Host City van de Eurovision Song Contest 2021 (ESC) wordt Rotterdam het (inter)nationale visitekaartje van Nederlandse creativiteit, innovatie en verbinding. En hét toonbeeld van de rauwe Rotterdamse veerkracht. Rotterdammers en partners laten zien dat unieke omstandigheden geen beperking zijn, maar logischerwijs leiden tot een minstens net zo unieke editie van het festival! Juist nu laten we zien waar verbinding, diversiteit, inclusie en saamhorigheid op z’n Rotterdams toe leiden: een bijzonder evenement voor iedereen, in bijzondere tijden.

Merkdocument open up to Rotterdam

Rotterdam Branding toolkit

De Rotterdam Branding toolkit is ontwikkeld voor promotie van de stad en gratis beschikbaar voor iedereen. Deze toolkit bevat naast foto’s en video’s ook inspirerende showcases.

Bekijk bijvoorbeeld de collectie van het Eurovisie Songfestival!

Rotterdam Branding toolkit

Rotterdam kleedt stad circulair aan

Wij zijn ons als stad bewust van de noodzaak van circulariteit. Onze stadsaankleding is daarom voor 90% circulair. Hiermee willen we iedere Rotterdammer, bezoeker én kijker van het Songfestival laten zien dat wij als Host City onze verantwoordelijkheid nemen. Daarmee willen we een voorbeeld zijn voor de rest van de wereld

Onze circulaire belofte