100 Days To Open Up

Let’s countdown together

Op 11 februari 2021 is het 100 dagen voor de Grand Final van het Songfestival in Rotterdam. Met dit moment starten we officieel het Songfestival seizoen 2021 en start ook het centrale thema; OPEN UP. We tellen vanaf dit moment samen af en stellen ons 100 dagen lang open door ervaringen, dromen, hoop, nieuws en andere verhalen te delen; 100 DAYS TO OPEN UP, Let’s countdown together!

Om samen af te tellen is er een grote klok gebouwd voor het nieuwe, iconische gebouw, Depot Boijmans Van Beuningen. De klok wordt dagelijks handmatig verzet. Op sommige dagen door een speciale gast. Hoe de Songfestivalorganisatie de dagen tot aan de finale bij de klok precies markeert blijft nog even een verrassing. De organisatie roept alle fans op om mee te tellen via Instagram met de hastags #100DaysToEurovision, #100DaysToOpenUp, #LetsCountDownTogether #OpenUp #ESF2021 #ESC2021 #Eurovision #Songfestival #rotterdammakeithappen of #rotterdam #makeithappen

Het aftellen van de klok is de komende 100 dagen te volgen via de onderstaande webcam en via Instagram @openuptordam, @songfestival.avrotros.

Foto: Foto Nathan Reinds NPO/NOS/AVROTROS